23 gener de 2013 a les 11:58

Quatre centres educatius de la Bisbal s’adhereixen al Voluntariat per la Llengua

||||

Des de l’any 2004, l’Oficina de Català organitza el programa Voluntariat per la Llengua per ajudar les persones adultes que estudien català i volen practicar-lo fora de l’aula. Enguany, però, s’ha iniciat aquesta mateixa activitat entre els alumnes de quatre centres educatius de la Bisbal: les escoles Joan de Margarit, Mas Clarà i Cor de Maria, i l’Institut de la Bisbal. En total, seran 70 els alumnes que participaran en aquesta primera edició del Voluntariat per la Llengua i que, un dia a la setmana durant tot el segon trimestre, aprofitaran l’hora del pati per practicar el català.

Les parelles participants s’han organitzat des dels centres amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. El dia 12 d’abril de 2013 es clourà aquesta edició del Voluntariat per la Llengua als centres educatius amb un acte conjunt per a tots els participants i les seves famílies al Mundial.

El Voluntariat per la Llengua als centres educatius del Baix Empordà es van iniciar als centres de Torroella de Montgrí fa 5 cursos escolars. Al llarg d’aquests anys s’hi han anat sumant altres municipis, com Calonge, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro.

Si voleu veure més fotografies dels actes de presentació de les parelles, cliqueu aquí.