9 agost de 2017 a les 16:31

Quatre nits de concerts a l’escenari de barraques de la Festa Major de la Bisbal d’enguany

|

Ja s’acosta la Festa Major de la Bisbal d’Empordà 2017 i arriba amb una programació de concerts que omplirà l’escenari de la zona de barraques durant 4 de les 5 nits. Tal com ja s’ha anat explicant, dinamitzar la zona de les barraques de la Bisbal és un dels objectius establerts per consistori i entitats implicades.

Així, la primera nit hi haurà la Mostra de grups joves de l’Escena Bisbalenca, que ja té guanyadors. D’acord amb el veredicte del jurat, de totes les propostes presentades hi actuarà el bisbalenc Jordi Serradell (23h), que ha obtingut el 2n premi (valorat en 100€). La segona actuació de la nit serà a ritme d’ska-rock mestís, de la mà dels empordanesos Despit, que han obtingut el 1r premi de la Mostra (valorat en 200€) i actuaran a les 00h. Tancaran la nit els bisbalencs La Puça, que presentaran el seu nou àlbum L’any de la Picor (U98 Music, 2017).

La segona nit de concerts a barraques serà el dimarts serà de ritmes skatalítics. I és que la Nit d’Ska Empordà Sons (enguany també organitzada pel Casal Estel Roig i Indivendres), aquest any tornarà a tenir lloc a l’escenari de barraques. Les actuacions aniran a càrrec a dels maratonins The Cabrians i The Baggies (un tribut a Madness, amb components de bandes com Dr Calypso, Skatalà, Soweto i Pirat’s Sound Sistema).

El dimecres l’escenari romandrà inoperatiu, però dijous reprendrà l’activitat per acollir el concert organitzat per l’Ajuntament de la Bisbal. Els grups que hi actuaran seran els veterans barcelonins Dr Calypso i els valencians Smoking Souls.

La darrera nit de la Festa Major de la Bisbal la Nit Indivendres (organitzada per l’entitat homònima) ocuparà l’escenari de barraques. Serà un triple concert dels grups The Sick Boys, els bisbalencs Medusa Box i els barcelonins Los Retrovisores.