12 febrer de 2021 a les 18:35

Ràdio Bisbal aposta per la música amb denominació d’origen i escalfa motors pel Dia Mundial de la Ràdio

L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de la Bisbal continua posant fil a l’agulla per reactivar l’emissora municipal de la Bisbal. En aquest sentit, s’ha anat contactant amb músics de la Bisbal i rodalia per tal que facilitin enregistraments musicals a Ràdio Bisbal. L’objectiu: configurar una nova radiofórmula amb denominació d’origen, formada per artistes de cançons pròpies o de versions, actuals o inactius. Així, avui en dia, ja hi sonen grups d’ara i d’abans, com Komando Moriles, La Perdiu Spencer, The Gruixut’s, Mal Asunto, Fleas Circus, Pau Piripau, Holland Park, Yes the Music!, Tarannà, Sanjays, B1n0, Nowadays, Medusa Box, Massagran i el Calidoscopi, Mazoni, Sanjosex, Fetus, Javier Ortiz, Pixamandúrries, Miok’s, El Frenillo de Gauguin, Delighters, The Gramophone Allstars, Jellyfish Skies, Pau Blanc, La Puça, The Kinky Coo Coo’s, Estimbarry, Fogem, Macrobukkake, The Wonderful Baby Dolls, Miquel Abras, Oriol Foll, Albert Such, COI Els Montgrons o Jordi Serradell. Les persones interessades a fer arribar la seva música amb denominació d’origen bisbalenca a l’emissora poden fer-ho a través del correu electrònic comunicacio@labisbal.cat.

Per anar fent bullir l’olla, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, demà, dissabte 13 de febrer, a més de poder sentir la flamant radiofórmula amb denominació d’origen, l’emissora bisbalenca també emetrà una píndola especial amb motiu de la jornada. La càpsula, realitzada pel bisbalenc Manel Magrinyà, s’anirà emetent durant tot el dissabte i inclourà un tastet de com s’ha viscut la diada radiofònica durant la darrera etapa d’activitat de Ràdio Bisbal. Es pot escoltar l’emissora municipal a través del dial 107.4 FM o en línia al web de Ràdio Bisbal.

Amb la mirada posada al dia 1 de maig per fer el tret de sortida de la nova graella de programació de Ràdio Bisbal, ja fa mesos que es treballa amb persones voluntàries que volen fer-hi programes i posar el seu granet de sorra al projecte. En aquest sentit, es pot participar a Ràdio Bisbal tècnicament, proposant un programa radiofònic o bé alguna secció: les persones interessades a col·laborar-hi d’alguna manera poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de la Bisbal, des d’on es coordina el rellançament de l’emissora municipal.

*Foto: Komando Moriles