2 maig de 2016 a les 9:49

Ràdio Bisbal celebra 3 anys: Felicitats!

Ràdio Bisbal és l’emissora municipal de la Bisbal d’Empordà que podreu sintonitzar al 107.4FM.

La nostra ràdio és modesta però desenvolupa una tasca cabdal: Ràdio Bisbal és un model que aposta clarament per a la participació ciutadana. Secrets d’Escola n’és un exemple, un programa realitzat per alumnes del Joan de Margarit amb l’assessorament de Cristina Gamero. 

L’emissora, que 10 anys enrere emetia únicament amb ràdio-fòrmula, va fer el pas cap el que avui és ara farà 3 anys. I és que l’1 de maig de 2013 es iniciar una nova etapa que generaria continguts propis i de qualitat. Així, a la graella podreu trobar programes com ara El Magazine, l’Altaveu, Demésenllà, Nosfertu, el Club del country, Pla B o Va de Swing.

Tot això no seria possible sense la labor enorme d’un grup de voluntaris, la seva passió per la ràdio i la voluntat de que la nostra ciutat tingui un emissora que procuri, dia rere dia, ser un altaveu on expressar el batec de la ciutat. 

Finalment, no volem deixar de recordar que Ràdio Bisbal va rebre enguany el premi Carles Rahola de Comunicació Local 2016 en la categoria de ràdio pel programa especial Eleccions Municipals 2015.

Podeu consultar la graella per conèixer la programació de Ràdio Bisbal.