30 abril de 2018 a les 11:01

Ràdio Bisbal celebra el seu aniversari sortint al carrer el proper 1 de maig

|

Ja han passat 5 anys des que Ràdio Bisbal va renéixer i, malgrat no estigui passant en el seu millor moment i a l’espera d’estrenar nou estudi, es vol celebrar-ho i continuar donant-hi visibilitat sortint al carrer i compartint un programa al mig de la plaça del Castell amb tota la ciutadania. L’emissió serà aquest dimarts, coincidint amb la XXVIII Fira Mercat al Carrer de l’1 de maig de la Bisbal, quan els carrers del municipi s’ompliran de botiguers, marxants eventuals i visitants (més de 200 parades oferint una gran varietat d’oferta).

Alguns dels voluntaris de Ràdio Bisbal faran un programa especial amb música en directe, xerrades, entrevistes i un ‘Encetem l’ampolla’. A partir de les 10h, a la plaça del Castell. Els organitzadors conviden a participar-hi a tot aquell qui vulgui fer ràdio conjuntament i dir-hi la seva a través dels micròfons de l’emissora. Es pot consultar tota la programació prevista per la jornada radiofònica a través d’aquest enllaç.

Un dels propòsits de la legislatura vigent de l’Àrea de Comunicació del consistori és abocar-se en la dinamització de l’emissora. Des del consistori es vol treballar, colze a colze amb els voluntaris de Ràdio Bisbal, per tal de vetllar per al seu correcte funcionament i això comença per endegar-hi les inversions tècniques necessàries per tal de garantir-ne el correcte funcionament. Es preveu que el setembre vinent es puguin estrenar els nous estudis radiofònics ubicats als antics jutjats de la Bisbal.