28 abril de 2017 a les 11:33

Ràdio Bisbal celebra el seu aniversari sortint al carrer el proper 1 de maig

Ja han passat 4 anys des que Ràdio Bisbal va renéixer i la millor manera de celebrar-ho és sortint al carrer i compartir un programa al mig de la plaça Major amb tota la ciutadania. L’emissió serà el proper dilluns, coincidint amb la XXVII Fira Mercat al Carrer de l’1 de maig de la Bisbal, quan els carrers del municipi s’ompliran de botiguers, marxants eventuals i visitants (més de 200 parades oferint una gran varietat d’oferta).

Els voluntaris de Ràdio Bisbal faran un programa especial amb música en directe, xerrades, entrevistes i un ‘Encetem l’ampolla’. A partir de les 10h, a la plaça Major (davant de can Cortadellas). Els organitzadors conviden a participar-hi a tot aquell qui vulgui fer ràdio conjuntament i dir-hi la seva a través dels micròfons de l’emissora.

Un dels propòsits de la legislatura vigent de l’Àrea de Comunicació del consistori és abocar-se en la dinamització de l’emissora. Des del consistori es vol treballar, colze a colze amb els voluntaris de Ràdio Bisbal, per tal de vetllar per al seu correcte funcionament i això comença per endegar-hi les inversions tècniques necessàries per tal de garantir-ne el correcte funcionament.