7 octubre de 2022 a les 10:22

Ràdio Bisbal enceta nova temporada amb una graella configurada per una trentena de programes

Ràdio Bisbal, que va arrencar amb força la temporada passada, continua consolidant el model de ràdio municipal amb nous programes, noves veus i noves propostes. Aquest octubre, i de manera gradual, ha encetat la nova temporada de Ràdio Bisbal amb una graella farcida de novetats, configurada per una trentena de programes de temàtiques ben diverses.

Si bé els matins entre setmana continuaran arrencant amb el Supermatí (l’informatiu comarcal amb Ràdio Capital i Ràdio Palafrugell), la nova programació aposta per reforçar la franja de tarda, farcida de propostes musicals (amb novetats com El Club del Country, que se suma als programes musicals MusimixAiguabarreig, Ruta 66 i Torna-la a tocar, Sam, Sona en català i Cocodril Club). Aquesta temporada també cal destacar la incorporació en col·laboració amb l’Institut de la Bisbal, la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu i l’Oficina de Català de la Bisbal. Si bé properament s’anunciaran més noves propostes de programa, les novetats esmentades se sumen a la graella diversa de la temporada configurada per programes com De tu a tu, del Trampolí, Denominació d’Orígens, La Dansa de les Rabioses, Sons a cau d’orella, Sonats, Sota l’Ombra de l’Aranya, L’Hora del Pati, Farcell d’Històries, Tal com Raja i Fes ta Festa.

Enguany L’l’informatiu municipal La Bisbal al dia s’emetrà els divendres al migdia, juntament amb El temps amb en Marc Vilà; un repàs setmanal de l’actualitat municipal bisbalenca, juntament amb la previsió meteorològica. De cara al cap de setmana, es preveu fer reemissions de bona part dels programes. També tindrà continuïtat la retransmissió radiofònica dels Plens Municipals de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. A més a més, la programació continuarà creixent amb noves propostes que s’aniran presentant, juntament amb programes especials puntuals.

Quan no s’emetin programes es continuarà apostant per la Radiofórmula amb denominació d’origen bisbalernca. Ràdio Bisbal continua contactant amb músics de la Bisbal i rodalies per tal que facilitin enregistraments musicals a Ràdio Bisbal amb l’objectiu de seguir engreixant configurar una nova radiofórmula amb denominació d’origen, formada per artistes de cançons pròpies o de versions, Eactuals o inactius. Així, avui en dia, ja hi sonen grups d’ara i d’abans, com La Mort del Rei, Rodeo, Hijos de la Luna, Komando Moriles, La Perdiu Spencer, The Gruixut’s, Mal Asunto, Fleas Circus, Pau Piripau, Rodeo, Holland Park, Yes the Music!, Tarannà, Sanjays, B1n0, Nowadays, Medusa Box, Massagran i el Calidoscopi, Mazoni, Sanjosex, Fetus, Javier Ortiz, Pixamandúrries, Miok’s, El Frenillo de Gauguin, Delighters, The Gramophone Allstars, Jellyfish Skies, Pau Blanc, La Puça, The Kinky Coo Coo’s, Estimbarry, Fogem, Macrobukkake, The Wonderful Baby Dolls, Miquel Abras, Oriol Foll, Albert Such, COI Els Montgrons o Jordi Serradell. Les persones interessades a fer arribar la seva música amb denominació d’origen bisbalenca a l’emissora poden fer-ho a través del correu electrònic comunicacio@labisbal.cat.

Cal tenir present que l’emissora municipal bisbalenca continua fent crida a persones voluntàries que vulguin afegir-se al projecte: les persones interessades a col·laborar-hi d’alguna manera poden posar-se en contacte amb l’emissora al correu radio@labisbal.cat. Es pot escoltar l’emissora municipal a través del dial 107.4 FM o en línia al web de Ràdio Bisbal, on també es pot consultar la graella de programes.