22 febrer de 2016 a les 11:18

Ràdio Bisbal, entre els seleccionats dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local

La delegació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha escollit el programa especial Eleccions Municipals 2015 de Ràdio Bisbal com a finalista per als premis Carles Rahola de Comunicació local, en la categoria de ràdio. 

Els guanyadors d’aquests guardons, instituïts per la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, es coneixeran aquest dijous 25 de febrer, quan lloc l’acte de lliurament dels premis a l’Auditori de Girona. 

El programa seleccionat es va emetre fa vuit mesos, durant les passades Eleccions Municipals des de l’estudi de Ràdio Bisbal es i hi van participar Ràdio Begur, ‘Xtra FM Costa Brava, Totbisbal Ràdio, Ràdio Capital i Ràdio Bisbal. Va ser una iniciativa de Ràdio Capital amb direcció de Toni Sellas, Miquel Curanta i Juli Pedrero.

Compartim l’alegria d’aquesta selecció amb els companys de l’equip de Ràdio Bisbal, una modesta emissora feta per voluntaris que treballen amb el tarannà entusiasta dels grans professionals de la ràdio d’aquest país.

Us deixem l’enllaç amb la web de la ràdio amb més informació sobre el contingut del programa.