15 novembre de 2014 a les 10:52

Ràdio Bisbal també a les aplicacions mòbils.

Ràdio Bisbal

 OAP 15.11.2014

Els oients de ràdio Bisbal estem d’enhorabona. A partir d’aquesta setmana  ja es pot escoltar ràdio Bisbal, la ràdio municipal de la Bisbal, a través dels dispositius mòbils amb sistema operatiu Androids superiors a la versió 3.

 

Aquesta aplicació, en fase de prova, permet escoltar tant les emissions en directe com els podcasts dels programes emesos. Podeu aconseguir-la de forma gratuïta clicant aquí 

El 1r tinent d’alcalde i regidor de comunicació, Òscar Aparicio, ha explicat que: “ amb aquesta aplicació continuem apostant per la ràdio municipal com a eina, no tant sols de comunicació de l’Ajuntament amb la ciutadania, sino com a una manifestació més de la cultura de la nostra ciutat. Ara fa dos anys, vàrem posar de nou en funcionament la ràdio municipal, com a un mitjà ágil i derecte, de comunicació entre els bisbalencs i bisbalenques. En aquests dos anys, estem recuperant l’hàbit d’escoltar l’emissora municipal, que havia tingut gran popularitat i que els darrers deu anys, havia deixat d’emetre programes propis.

 Per altra banda continuem treballant, per incrementar la programació local, i les condicions tècniques de la radio. A l’efecte ja estem treballant per poder oferir a partir de gener l’aplicatiu móvil  compatible amb els sistemes IOS (ipad, Iphone i Ipod.)”

 

Qualsevol comentari, suggeriment o incidència respecte a l’aplicació, ens la podeu fer arribar a l’adreça oaparicio@labisbal.cat o bé a radio@labisbal.cat