25 agost de 2020 a les 11:54

Reactivada la reserva d’entrades dels espectacles de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Vistes les restriccions d’aforaments que va anunciar ahir la Generalitat de Catalunya, aquest dilluns l’organització de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà va interrompre provisionalment les reserves d’entrades per a tots els espectacles d’enguany: es restava a l’espera de possibles modificacions que properament sortirien publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Un cop conegudes les noves condicions ahir, dimecres, a la tarda, es va reactivar la disponibilitat de reserva de localitats per a la XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà.

Una fira en format presencial amb aforament limitat i retransmissió en directe
L’excepcionalitat de la situació actual farà que els espectacles s’ofereixin de manera presencial, en espais amb aforament limitat i amb control d’accés. Això implicarà que una part espectacles puguin ser seguits massivament en línia i en directe per xarxes municipals (canal de youtube de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i pàgina de facebook de l’Ajuntament i de la Fira de Circ al Carrer) i per Televisió Costa Brava. 

Tot i això, un nombre reduït de públic hi podrà ser presencialment, seguint sempre totes les mesures i protocols establerts en matèria de seguretat i higiene. Els espectadors i espectadores que vulguin ser-hi presents hauran d’inscriure’s prèviament i de manera gratuïta a través del web de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. Si bé d’una banda sempre existeix l’opció d’assistir-hi gratuïtament, al moment de les reserves s’oferirà fer una donació voluntària suggerida. En aquest sentit, l’organització apel·la a la responsabilitat de tothom pel que fa al nombre de reserves, així com el compromís d’assistir-hi si s’ha efectuat la reserva i/o fer possible que pugui ocupar el seient una altra persona en el cas que no s’hi pugui assistir.

*Foto: Anna Pascual