18 abril de 2013 a les 10:18

Realització del taller formatiu Introducció al Cafè d’Hostaleria”, amb la col.laboració de Cafès Rius & Nadal”

|

L’Àrea de Desenvolupament Local, va organitzar amb Cafès Rius & Nadal el taller “Introducció al cafè d’hostaleria” el passat dijous 11 d’abril. Rius & Nadal és una petita empresa especialitzada en la producció de cafè artesà ubicada a la Bisbal d’Empordà, que entén el cafè com un producte extraordinari.

El taller es va realitzar a les instal·lacions de l’empresa Rius & Nadal i va estar dividit en una part teòrica i una part pràctica. A la part teòrica, es va fer una introducció al món del cafè, principals països productors i diferents tipus de cafè segons la seva procedència. A la part pràctica, es va treballar amb els elements necessaris per fer un bon cafè (cafetera d’hostaleria i molinet de cafè) i els alumnes van conèixer al detall com utilitzar la maquinària i fer el manteniment necessari de les eines per tal d’aconseguir-ne un bon rendiment i obtenir producte de qualitat, un bon cafè.

El taller, al qual van assistir més de deu persones aturades, principalment del sector de l’hostaleria, està dins el programa formatiu per a empreses, treballadors i aturats de l’Ajuntament que preveu cursos formatius en col·laboració amb empreses i entitats del municipi.