17 maig de 2013 a les 14:37

Realització del taller formatiu “Reciclatge de Roba”, amb la col•laboració de l’Escola Merceria El Taller

||||

L’Àrea de Desenvolupament Local, va organitzar amb l’Escola Merceria El Taller el monogràfic de “Reciclatge de roba” el passat dimecres 8 de maig. L’Escola Merceria El Taller és un establiment especialitzat en impartir cursos de costura i patronatge i en la venda de productes de merceria. La seva propietària és una persona amb una consolidada trajectòria en el sector.

El taller es va realitzar a les instal·lacions de l’Aula d’adults. Els assistents van portar una peça de roba per reciclar i es va treballar les diferents possibilitats que oferia cada peça per a la seva transformació i posterior ús. Aquesta línia de treball té dues vessants, per una part la possibilitat que ofereix el reciclatge de cares a optimitzar les peces de roba donant-li un segon ús. Per l’altra banda, amb una formació prèvia adequada pot arribar a ser una nova sortida professional per aquelles persones que estan a l’atur i busquen un nou nínxol d’ocupació.

El taller, al qual van assistir més de dotze persones aturades, amb diferents nivells de coneixement d’aquest sector, està dins el programa formatiu per a empreses, treballadors i aturats de l’Ajuntament que preveu cursos formatius en col·laboració amb empreses i entitats del municipi.