16 abril de 2024 a les 9:20

Rebuda institucional a la plantilla del Bisbal Bàsquet, campió de grup de lliga EBA, a l’Ajuntament de la Bisbal

Ahir, dilluns, al vespre, l’equip de govern municipal va rebre la plantilla del 1r equip del Bisbal Bàsquet a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà per tal de retre’ls reconeixement per la seva victòria de grup a la fase regular de lliga EBA. A més dels jugadors, també va assistir a la Sala de Plens del consistori l’equip tècnic, la directiva, socis i altres membres del club. Ara l’equip es prepara per disputar la fase d’ascens a la lliga LEB Plata (3a divisió nacional).

L’alcalde, Òscar Aparicio, va donar-los la benvinguda i va entregar una peça de ceràmica individual a cadascun dels protagonistes i una placa de ceràmica feta pel ceramista Jaume Rulduà. L’alcalde va encoratjar-los en la seva lluita per l’ascens a LEB Plata, alhora que va mostrar la seva fermesa i voluntat d’ajudar el màxim per tal que el Bisbal Bàsquet pugui «fer realitat el seu somni».

L’acte, que va ser retransmès en streaming pel canal de youtube municipal, també va incloure parlaments del president del club Bisbal Bàsquet, de l’entrenador i del capità de l’equip. Finalment la celebració es va desplaçar a la Sala de Juntes i es va fer un brindis i un petit piscolabis.

Si l’equip aconsegueix l’ascens disposa de cinc setmanes per decidir si s’agafa la plaça o no. Cal garantir que durant un curs es permetrà no tenir el pavelló amb els requisits que exigeix la Lliga i la cobertura econòmica. Una de les opcions que a dia d’avui se sondegen és fer la fase d’ascens a l’Escala.