22 febrer de 2023 a les 15:37

Recta final del Carnestoltes de la Bisbal amb un dissabte carregat de propostes

||

Passada la presentació de la Reina del Carnaval i la celebració del Carnestoltes Escolar i del Carnestoltes Popular, el Carnestoltes bisbalenc encarrila la recta final del Carnestoltes. Si bé el plat fort i la traca final serà dissabte, per anar escalfant motors, coincidint amb el mercat municipal, es farà la visita de la Reina de Carnaval a equipaments i comerços bisbalencs. El recorregut es farà amb al companyia de persones d’altres entitats del municipi i amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà.

I la gran jornada de Carnestoltes de la Bisbal enguany serà el dissabte 25 febrer. L’activitat arrencarà amb un vermut musical amb l’actuació de Keko & Toni presentant l’espectacle ‘Per Carnaval tot s’hi val show’. L’acte, organitzat per la Colla Sense Vàlvules, serà a les 12 h al Terracotta Museu i anirà seguit d’una botifarrada popular.

Seguidament arrencarà la gran Rua de Carnaval, que enguany compta amb la participació de 25 colles. A les 16 h sortirà del Terracotta Museu, encarrilarà el carrer 6 d’octubre de 1869, l’avinguda les Voltes i fins arribar al carrer de l’Aigüeta, on tindrà lloc l’entrega de premis a càrrec d’una presentadora a l’escenari corresponent. Serà retransmesa en directe per Ràdio Bisbal i es preveu que finalitzi a les 19 h. L’organització demana mantenir una distància segura entre públic i carrosses, respectar les indicacions del personal organitzador, cuidar l’espai públic i repartir-se al llarg de tot el recorregut per tal d’evitar aglomeracions i poder gaudir de la rua. Alhora, cal tenir present que els serveis s’ubicaran a tocar de l’escenari.

La jornada del 25 de febrer culminarà al Pavelló Firal amb una de les festes bisbalenques més esperades de l’any. El col·lectiu bisbalenc Els Voltors enguany organitza una nova edició de la Festa de Carnaval de la Bisbal amb un cartell format pels grups La Fúmiga, la Orquestra Diversiones i DJ Evelyn. L’obertura de portes serà a partir de les 23 h. L’entrada es pot comprar anticipadament a través d’aquest enllaç. Tal com preveu la normativa l’entrada està prohibida a menors de 14 anys, i menors de 16 hauran d’entrar acompanyats del seu pare o mare (que també hauran d’adquirir l’entrada).

*Foto: Anna Pascual