14 febrer de 2024 a les 10:09

Recta final del Carnestoltes de la Bisbal d’Empordà amb un dissabte carregat de propostes

Passada la presentació del Rei i la Reina del Carnaval i la celebració del Carnestoltes Popular i el Carnestoltes dels Comerciants, la celebració carnavalesca bisbalenca encarrila la recta final. La gran jornada de Carnestoltes de la Bisbal enguany serà aquest dissabte 17 febrer. L’activitat arrencarà amb un vermut musical amb l’actuació de The Best Of. L’acte, organitzat per la Colla Sense Vàlvules, serà a les 12 h al Terracotta Museu.

Seguidament arrencarà la gran Rua de Carnaval: a les 16 h sortirà del Terracotta Museu, encarrilarà el carrer 6 d’octubre de 1869, l’avinguda les Voltes i fins arribar al carrer de l’Aigüeta, on tindrà lloc l’entrega de premis. Serà retransmesa en directe per Ràdio Bisbal i es preveu que finalitzi a les 19 h. L’organització demana mantenir una distància segura entre públic i carrosses, respectar les indicacions del personal organitzador, cuidar l’espai públic i repartir-se al llarg de tot el recorregut per tal d’evitar aglomeracions i poder gaudir de la rua. Alhora, cal tenir present que els serveis s’ubicaran a tocar de l’escenari. La rua comptarà amb la participació d’un total de 25 colles d’arreu de la comarca del Baix Empordà.

La jornada d’aquest dissabte 17 de febrer culminarà al Pavelló Firal amb una de les festes bisbalenques més esperades de l’any. El col·lectiu bisbalenc Els Voltors enguany organitza una nova edició de la Festa de Carnaval de la Bisbal amb un cartell format pels grups Pelukass, The Tyets i els punxadiscos Ona Giner i Calvins. L’obertura de portes serà a partir de les 23 h. L’entrada es pot comprar anticipadament a través d’aquest enllaç. Tal com preveu la normativa l’entrada està prohibida a menors de 14 anys, i menors de 16 hauran d’entrar acompanyats del seu pare o mare (que també hauran d’adquirir l’entrada).