3 juny de 2024 a les 11:00

Clou amb bon balanç el projecte ‘Escriptors a les escoles’ als centres educatius de primària de la Bisbal

Durant els mesos d’abril i maig d’enguany s’ha dut  a terme una nova edició del projecte ‘Escriptors a les escoles’, que ha clos avui, dilluns. L’activitat, un any més, ha servit per apropar l’alumnat dels centres educatius de primària de la Bisbal a una persona vinculada al món de la literatura catalana. 

Des de la Biblioteca Lluïsa Duran s’han ofert lots de llibres dels autors i autores participants perquè l’alumnat dels centres treballés prèviament l’autor convidat i la seva obra a l’aula. D’aquesta manera, la seva implicació a l’activitat ha estat molt més intensa i profitosa. Després de la lectura i el treball a classe, l’alumnat ha pogut participar activament en la xerrada fent preguntes a la persona convidada per conèixer més la seva obra i carrera professional. 

Durant l’abril ’alumnat d’educació infantil ha tingut l’oportunitat d’escoltar contes a càrrec de Bel Contes. Les sessions s’han fet al mateix centre escolar per evitar el desplaçament dels més petits.

D’altra banda, per a cicle inicial han comptat amb la presència de la il·lustradora Marta Montañà; per a cicle mitjà, l’escriptor Carles Sala; i per a cicle superior, l’escriptora Anna Manso. Les sessions d’aquests tres autors s’han fet a la Biblioteca Lluïsa Duran durant el mes de maig, amb la coordinació de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.