27 abril de 2016 a les 12:13

Recta final del projecte Rossinyol de mentoria social a la Bisbal

||||

El passat 17 d’abril Ràdio Bisbal va ser l’altaveu pel projecte Rosinyol, iniciat el 20 de Novembre a la Bisbal. Es va entrevistar dues parelles, l’Anastàsia amb la Chaimae i la Marina, acompanyades per la  tècnica de l’Àrea d’Ensenyament. Podeu escoltar les seves intervencions aquí

El rossinyol és la mascota de Malmö i simbolitza un ocell petit que canta meravellosament quan se sent segur. Va sorgir del projecte europeu Nightingale en el que participen universitats i escoles d’arreu d’Europa i en el que la UdG és un dels membres més destacats. Així mateix, com a projecte de mentoria social intergenaracional, El projecte pretén establir relació i de diàleg entre estudiants de la Universitat de Girona i alumnes de primària i secundària de la nostra ciutat.

Les parelles del projecte Rossinyol han anat quedant els caps de setmana i festius i han realitzat activitats lúdiques, com ara anades al cinema, berenars, visites al Bú bup parc, a la bolera, sortides amb bicicleta, visites al Castell de la Bisbal o al de Montgrí i, fins i tot, han fet pastissos i magdalenes.

Els mentors han creat un bloc del projecte per a la Udg, on es poden consultar totes les vivències. 

El proper 27 de maig 2016 a les 18h a les Escoles Velles es farà la festa final de curs, on s’exposaran les experiències viscudes, es farà un berenar i es jugarà.

A més, el projecte està d’aniversari: ja fa 10 anys i el 21 de maig se celebrarà aquest deseni més que satisfactori de mentoria social a la Universitat de Girona.