12 abril de 2013 a les 13:45

Rehabilitació i ordenació dels espais de tres fonts municipals

|||||

Al llarg del mes de febrer es van portar a terme les obres d’ordenació dels espais de tres fonts de la Bisbal d’Empordà. L’Ajuntament va adjudicar les obres a tres empreses constructores del municipi.

Les fonts restaurades han estat la del carrer Germans Sitjar, executada per l’empresa Cristina Garcia,SL (Construgar) i amb un pressupost d’execució material de 8.740,70 euros;  la font del puig de Sant Ramon, executada per l’empresa Construccions Jordi Fornaguera,SL, amb un pressupost de 20.694,45 euros, i la font de l’Arbre i entorn, executada per l’empresa Construccions José Cabello, SL amb un pressupost de 28.351,93 euros.

L’alcalde manifestava: “La necessitat de rehabilitació d’aquestes fonts deriva de millorar els tres espais per poder gaudir-ne i fer-ne un ús públic, per recuperar-ne no tan sols l’estètica, sinó també la utilitat. Les obres han consistit en el canvi del revestiment ceràmic de les fonts, el sanejament dels murs i, en el cas de la font de l’Arbre, s’ha endreçat l’entorn equipant la zona amb bancs i taules per adequar l’espai com a lloc de trobada i lleure, i han estat executades per empreses de la nostra ciutat.”