29 octubre de 2015 a les 16:31

Renovació del conveni del torneig MIC (Mediterranean International CUP) pels propers 4 anys

El MIC és un Torneig internacional de futbol base, celebrat durant la Setmana Santa a la Costa Brava, que reuneix equips i seleccions de tot el món competint en 5 categories diferents. El MIC celebrarà la seva 16è edició a la nostra ciutat amb el mateix objectiu que el va veure néixer: oferir l’oportunitat a joves de qualsevol club del món de poder conviure i a la vegada competir amb els millors clubs i seleccions del futbol mundial.

Des de l’Ajuntament de la Bisbal es considera molt important que el millor futbol mundial passi per la nostra ciutat i que tots els ciutadans en puguin gaudir i fins i tots alguns poder participar-hi. És per això que s’ha renovat un conveni que ha de passar revisió cada 4 anys (amb els canvis de legislatura) Entra d’altres coses el govern de la Bisbal s’ha encarregat de vetllar perquè es segueixi un sistema rotatiu per tal de que la nostra ciutat pugui disposar cada cert període de temps d’unes semifinals d’aquest torneig com qualsevol altre població de la província. A més a més se’ns garantitza la presencia d’un mínim de tres equips de renom a les nostres instal·lacions.

Aquesta vegada, per la renovació del conveni, ens va visitar el president del MIC, el senyor Juanjo Rovira, que va manifestar la gran estima que el torneig té a la Bisbal degut a que la ciutat va apostar pel torneig des de els seus inicis i és per això que sempre s’intenta que disposi d’una tria dels millors equips de la categoria infantil de la competició. A més el MIC es sent com a casa degut al bon tracte i hospitalitat de la ciutat cap a tots els organitzadors i participants.Amb la fermesa de que l’Ajuntament de la Bisbal vol seguir potenciant la vessant esportiva i la germanor entre el MIC i la ciutat, a la fotografia podem veure el regidor d’Esports (David Baixeras), al senyor Alcalde (Lluís Sais) i al President del MIC (Juanjo Rovira) després de firmar la renovació del conveni.

Esperem que aquest “som un” entre la Bisbal i el Mediterranean International Cup segueixi molts anys més.