9 gener de 2018 a les 11:41

Reobertura de l’Espai Jove de la Bisbal d’Empordà

|

Després d’una aturada temporal per qüestions administratives l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal ha reobert l’Espai Jove. El centre vol seguir essent un referent pel jovent bisbalenc i treballar per continuar donant resposta a les seves inquietuds, demandes i propostes.

El tret de sortida va ser ahir al Local Social del Barri del Convent on uns 7 joves van participar a diversos jocs i tallers. Si bé dilluns l’activitat es trasllada al local de la Talaia, de dimarts a dijous, es desenvoluparà a l’emplaçament de les Escoles Velles.

Amb dues educadores dinamitzant el centre i un grapat d’activitats gratuïtes, l’Espai Jove de la Bisbal està dedicat al jovent d’entre 12 i 17 anys de dilluns a dijous, de 17h a 20h. Els divendres el centre no obrirà les seves portes, ja que les educadores es dediquen a fer dinamització de carrer amb els joves bisbalencs.

Es preveu que els dimarts sigui la tarda més dedicada a l’aula d’estudis i a la sala d’ordinadors, però les activitats que s’hi facin aniran canviant. «La filosofia de l’Espai Jove és adaptar-se a les preferències del jovent i anar evolucionant en funció del que vulguin», ha declarat la regidora de Joventut, Maria Roure.

L’Espai Jove es va consolidar notòriament durant l’any passat i, durant aquest període d’inactivitat, les demandes del jovent bisbalenc ha posat de manifest la necessitat i importància del centre juvenil.  Per tal de seguir promovent l’Espai Jove, periòdicament les educadores visiten l’Institut de la Bisbal per explicar què és l’Espai Jove i el seu funcionament.

*Per a més informació es pot trucar al 617 558 990 o escriure un correu a joventut@labisbal.cat