29 juliol de 2016 a les 12:06

Reobertura del Servei d’Atenció a la Pobresa Energètica a la Bisbal

Aquest abril l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha tornat a obrir el Servei Municipal d’Atenció a la Pobresa Energètica, destinat a totes aquelles persones residents al municipi que tinguin dificultats o dubtes sobre els diversos subministraments domèstics. Els objectius del servei són el d’oferir un servei de suport a les persones amb dificultats derivades dels subministraments domèstics (electricitat, gas i aigua) i fer auditories individualitzades destinades a reduir la despesa energètica i d’estalvi d’aigua de les llars. Alhora, també vetlla per resoldre dubtes i incidències relacionades amb els contractes de subministraments, així com coordinar-se amb d’altres agents territorials amb finalitats similars per tal de solucionar problemàtiques i evitar talls de subministrament. A més a més, el servei ofereix assessorament sobre energies renovables i alternatives.

Les persones interessades en rebre aquest servei, que estarà operatiu fins a finals d’octubre, poden contactar-hi al telèfon 672 18 29 00 o al correu electrònic agents.energetics@labisbal.cat. Els horaris del servei, amb cita prèvia, seran dimarts de 9 a 13 h, dimecres i dijous de 15 a 19 h a l’Ajuntament Vell, ubicat al carrer de les Mesures, 17.

*El Servei d’Atenció a la Pobresa Energètica està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris 2020. 

pack 3 logos