29 juny de 2021 a les 15:31

Reordenació de la circulació perimetral al nucli antic de la Bisbal

Relacionats directament amb les obres del carrer Ample, ja fa uns dies que s’han començat a fer els treballs per les diverses modificacions de circulació perimetral al nucli antic del municipi. Tindran una durada aproximada de dos mesos d’execució i un pressupost de prop de 108.000 euros. L’objectiu: millorar el trànsit de vehicles, la mobilitat de vianants i l’aparcament arran de la reordenació circulatòria del nucli antic bisbalenc.

D’una banda, el projecte inclou la instal·lació de semàfors a la cruïlla entre el carrer 6 d’Octubre (carretera C-66) i el carrer Proudhon Carbó, formant un nou pas de vianants a la mateixa carretera. En aquest sentit, si bé el carrer Proudhon Carbó mantindrà el sentit actual de la circulació, s’eliminarà el tram final d’aparcament per tal de poder crear dos carrils de sortida amb el semàfor corresponent. D’altra banda, les actuacions també serviran per ajustar la instal·lació de semàfors del carrer Coll i Vehí a la circulació actual. A més, també es formarà un espai per càrrega i descàrrega a la mateixa avinguda de les Voltes.

Alhora, es farà un canvi del sentit de la circulació del carrer Cavallers (carretera Gi-660), transformant la via en sentit únic en direcció nord, cap a l’avinguda de les Voltes, a partir del carrer Trinitat Aldrich. A més d’ajustar la instal·lació semafòrica i de senyalització existent a la nova circulació, l’actuació inclourà un aparcament en línia a cada costat de la calçada del carrer.