14 agost de 2017 a les 15:14

Restricció d’accés i aparcament a alguns carrers per la Festa Major

Amb motiu de la celebració de la Festa Major (del 14 al 18 d’agost) l’accés i l’aparcament a determinats carrers estaran restringits.

• A partir del dissabte 12 d’agost estarà totalment tallat al trànsit el Passeig Marimon Asprer. 
• De l’10 al 20 d’agost es tancarà l’aparcament del Passeig (antic camp de futbol) per instal·lació de firaires
• Del 10 al 22 d’agost l’aparcament de camions del C/ Paral·lel, està reservat com a zona de acampada pels firaires
• Del 14 al 18 d’agost estarà parcialment prohibit l’aparcament a la plaça Joan Carreras Dagas per espectacles infantils i sardanes.
• El 13 i 14 d’agost estarà prohibit estacionar a l’aparcament davant del Camp de Futbol Municipal per celebració d’activitats
• El 14 i 15 d’agost estarà prohibit estacionar a l’aparcament davant dels Jutjats i en part del carrer Teatre Vell per celebració d’activitats

Dilluns 14- Tot el dia estarà prohibida l’entrada de vehicles a la plaça del Castell: 
Cercavila d’inauguració: des de les 2 de la tarda quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament al carrer Trinitat Aldrich, plaça Nova, carrer Cavallers, placeta del Pont Vell, plaça de la Llibertat, carrer dels Valls, Ample, Sant Jaume, Jacint Verdaguer i Germans Sitjar. Durant el recorregut de la cercavila es tallarà el trànsit a les Voltes.

Dimarts 15-Tot el dia estarà prohibida l’entrada de vehicles a la plaça del Castell:  
Empordà Holi Festival: Tot el dia estarà prohibit estacionar a l’aparcament davant dels Jutjats i en part del carrer Teatre Vell. Mentre duri l’activitat es tallarà el trànsit al carrer Teatre Vell i del Morró.
Promenade Du Dragon: des de les 8 de la tarda quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament a carrer del Pont (voltants del pont Vell), c. Amor Filial, pl. Francesc Macià, Les Voltes, c. Coll i Vehí, c. Morró i c. Teatre Vell. Durant el recorregut es tallarà temporalment la circulació del carrer Cavallers i les Voltes.

Dimecres 16- Correfoc:
A partir de les 8 del matí quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament al carrer Ample, plaça Jacint Verdaguer, Germans Sitjar, carrer dels Valls, plaça Major, carrer Trinitat Aldrich i a tots els carrers del barri antic. Durant el recorregut es tallarà el trànsit al carrer de les Voltes i al carrer Cavallers.

Dijous 17- 
Ball de Dracs Mini: a la tarda no es podrà aparcar als carrer Cavallers i plaça Llibertat.