11 agost de 2011 a les 8:55

Restriccions d’accés i aparcament a la Bisbal durant la Festa Major

Amb motiu de la celebració de la Festa Major (del 14 al 18 d’agost) l’accés i l’aparcament a determinats carrers de la ciutat estaran restringits. Des del divendres, dia 5 d’agost, estarà tallat al trànsit i prohibit l’aparcament al Passeig Marimon Asprer. Del 10 al 22 d’agost el carrer Mas Clarà estarà tallat al trànsit entre els carrers Jaume II i Agustí Font. En les mateixes dates, el carrer Jaume II serà de doble sentit entre Mas Clarà i Abat Oliva.

L’aparcament de l’antic Camp de futbol estarà tancat parcialment el 13  i totalment el 14 d’agost per la celebració d’activitats. Del 14 al 18 d’agost estarà parcialment prohibit l’aparcament a la plaça Joan Carreras Dagas per espectacles infantils i sardanes.

Des del divendres, dia 12 d’agost, fins el dilluns següent, dia 15 d’agost, ambdós inclosos, quedarà tallat el trànsit i prohibida l’entrada de vehicles a la plaça del Castell.

El diumenge, dia 14 d’agost, a partir de les dues de la tarda quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament al carrer de l’Esport, a la plaça del Castell, carrer Trinitat Aldrich, plaça Nova, carrer Cavallers, placeta del Pont Vell, plaça de la Llibertat, carrer Ample i a la plaça Germans Sitjar. Durant el recorregut de la cercavila es tallarà el trànsit a les Voltes. A més, tot el dia l’aparcament de l’antic Camp de futbol estarà tancat.

El dilluns, dia 15 d’agost, des de les vuit del vespre quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament a carrer del Pont (voltants del pont Vell), c. Amor Filial, pl. Francesc Macià, Les Voltes, c. dels Valls, pl. Llibertat, c. Jacint Verdaguer, c. Cavallers, c. Trinitat Aldrich i carrer Ample. Mentre duri la Promenade du Dragon es tallarà temporalment la circulació del carrer Cavallers i les Voltes.

El dimarts, dia 16 d’agost, a partir de les 8 del matí, quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament al carrer Ample, plaça Jacint Verdaguer, Germans Sitjar, carrer dels Valls, plaça Major i a tots els carrers del barri antic per a la celebració del correfoc. Durant el recorregut es tallarà el trànsit al carrer de les Voltes i al carrer Cavallers.

El dimecres, dia 17 d’agost, a la tarda, no es podrà aparcar als carrers Trinitat Aldrich, Valls d’en Colomer, Ample, Jacint Verdaguer, Canonge i plaça Llibertat.

El dijous, dia 18 d’agost, a partir de les 3 de la tarda, quedarà tallat el trànsit i prohibit l’aparcament a la plaça Llibertat i al carrer Cardenal Vidal i Barraquer. Als c. Jacint Verdaguer i c. Germans Sitjar el trànsit i l’aparcament estaran restringits.