23 abril de 2019 a les 12:10

Reubicació d’algunes activitats de la diada de Sant Jordi de la Bisbal

Tal com ja s’anunciava ahir, davant la previsió meteorològica de pluja a la Bisbal d’Empordà, les parades de llibres i roses de la diada de Sant Jordi d’enguany no es fan al Passeig Marimon Asprer: s’aixopluguen sota les Voltes. Durant tot el dia (de 10 h a 20 h) hi haurà venda de llibres i roses. A més a més, s’han hagut de reubicar algunes de les activitats programades durant la jornada.

A les 17.30 h es farà un taller de bombolles de sabó a càrrec de la Xarxa que es trasllada a les Voltes d’en Galí. A més, a les 18.30 h els Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca organitzen una audició i ball de sardanes amb la Cobla Els Rossinyolets, que finalment es farà a la plaça Jacint Verdaguer. Cal recordar que al pati de les Escoles Velles, durant tot el dia, es podrà visitar la instal·lació artística Bosc Cremat, a càrrec dels alumnes de la UEC.

A la Biblioteca Municipal les propostes tampoc es queden curtes: a les 11h s’hi ha fet una visita guiada i descoberta en el marc del projecte Ciutat Viva. I serà a les 17 h quan s’inaugurarà l’exposició d’alumnes EM Arts Plàstiques al mateix equipament. Finalment, a les 17.30 h, es farà l’acte de lliurament dels Premis dels Jocs Florals.

El Gran Dictat Popular per a joves i adults es farà a les 18 h al vestíbul del Teatre Mundial, tal com estava previst. No es tracta d’un dictat convencional, sinó que l’organització ha agafat una història, de la qual se n’hauran tret 15 paraules, que són les que els participants hauran d’escriure (tindran el full amb la història al davant, però amb 15 buits).