21 febrer de 2014 a les 22:32

Reunió de la Junta local de seguretat de La Bisbal d’Empordà de data 14 de febrer

||

El passat divendres 14 de febrer, es va realitzar la Junta local de Seguretat de La Bisbal d’Empordà presidida per l’Alcalde de la ciutat, Sr. Òscar Aparicio.

La Junta local de seguretat és un òrgan en el que es debat l’estat de la seguretat ciutadana del municipi i s’orienten les accions i les polítiques de seguretat municipal. És el marc en què es determinen les prioritats, les accions especials i les campanyes de prevenció i on, a partir del diagnòstic de l’estat de la seguretat pública en el municipi, s’orienten les activitats i l’acció policial i la seva coordinació amb tots els serveis públics que operen en el municipi.

A més de l’Alcalde, hi van assistir el director dels serveis territorials d’Interior, Sr. Albert Ballesta, i els caps de la policia local de la Bisbal,  El cap i sots inspector de l’àrea Bàsica policial de Mossos d’Esquadra de la Bisbal, el comandant cap de la Caserna de la Guarida Civil de Palamós, el responsable de la policia fiscal de la Caserna de la Guàrdia civil de l’Estartit, i el cap d’estrangeria de la policia Nacional de Girona.

 

En la sessió es varen comentar les dades d’actuacions dels diferents cossos presents a la reunió. Per part de tots els assistents es va valorar molt positivament la coordinació entre els cossos policials presents al municipi, i l’alt nivell de seguretat ciutadana del municipi, que queda reflectit en comparativa de la mitjana d’actes delictius de la resta de província i de Catalunya.(OAP)