29 setembre de 2016 a les 11:56

S’ajorna la sortida nocturna ‘Vols conèixer els animals de la nit?’

La pluja ha fet ajornar fins a pròxim avís la sortida nocturna prevista pel divendres 14 d’octubre per tal d’identificar i conèixer els mamífers que es mouen quan tots dormim. ‘Vols conèixer els animals de la nit’ és una activitat englobada dins el Programa d’activitats d’educació ambiental “Estimar per conèixer, conèixer per estimar

Sota la llum de lluna plena del mes d’octubre us convidem a una sortida nocturna per les Gavarres amb l’objectiu d’observar els rastres i els senyals que ens deixen els mamífers que hi habiten.

Prèviament a la data de la sortida els membres de SITRA col·locaran una càmera de fototrampeig durant un període  de temps en una zona de les Gavarres propera al municipi de la Bisbal d’Empordà, per tal de fotografiar el major nombre d’espècies de mamífers que hi són presents (senglar, guilla, teixó, geneta, fagina…).

El dia de la sortida, farem una primera trobada per tal de visualitzar les fotografies més destacades i posteriorment ens desplaçarem a la zona d’estudi per tal de realitzar un petita ruta en la qual observarem rastres, escoltarem els sons del bosc, farem una petita descoberta de fauna invertebrada nocturna i revisarem per última vegada la càmera fotogràfica, tot explicant la tècnica del fototrampeig.

DATA

Pendent de confirmació

HORA

10 de la nit

LLOC DE TROBADA

Convent dels Franciscans

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA A

mediambient@labisbal.cat

ACTIVITAT

Gratuïta i oberta a totes les edats

ORGANITZA

Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà

A CÀRREC DE

SITRA, Educació i Divulgació Ambiental

La sessió serà impartida pel doctor en biologia i membre de SITRA Quim Carol amb el suport d’altres membres de l’entitat.

Molt important: obligatori la preinscripció per correu electrònic.