4 novembre de 2020 a les 17:01

S’ajornen els dos primers espectacles de les Nits del Barri del Convent al Teatre Mundial

Com tantes altres propostes culturals, el cicle de Nits del Barri del Convent va haver d’ajornar-se per la COVID-19 duran la primera onada de la pandèmia, quan havia de celebrar-se com es feia normalment: de maig a juliol, entre el Convent dels Franciscans i la Piscina Municipal. La recuperada programació s’anava a traslladar al Teatre Mundial i havia de començar aquest divendres vinent i celebrar-se durant quatre divendres d’aquest novembre i desembre, oferint espectacles de tota tipologia: humor, contes, còmic i màgia. Malgrat tot, els dos primers divendres de Nits del Barri del Convent han hagut d’ajornar-se novament a causa de les noves restriccions per evitar el contagi de coronavirus.

Així, s’ajorna l’espectacle inaugural Home (work in progress) de Cris-is (que s’havia de fer aquesst divendres) i Supermàgic, de Fèlix Brunet, que s’havia de fer el divendres 13 de novembre. Sí que, ara per ara, i sempre a l’expectativa de com es van actualitzant les mesures sanitàries decretades per la Generalitat de Catalunya, segueixen programats a la cartellera L’art de triar carxofes (homenatge a la padrina Marieta), de Jordi Palet i Puig, el 20 de novembre (21 h), i L’atracció de la Cia. La Intrépida, el dijous 4 de desembre (19 h). L’entrada de cada un dels espectacles ubicats al Teatre Mundial tindrà el preu de 3 euros.

La proposta, organitzada per l’Associació de Veïnes i Veïns del barri del Convent, malgrat l’excepcional reubicació d’enguany, va néixer amb l’objectiu de dinamitzar aquesta zona del municipi i descentralitzar l’activitat cultural bisbalenca.