18 maig de 2020 a les 16:28

Salut i benestar en línia: sessions compatibles amb el confinament a l’Instagram de l’Ajuntament de la Bisbal

|

Mentre continuen els preparatius per reobrir les instal·lacions esportives, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha endegat una iniciativa per retransmetre sessions de benestar i salut en línia a través de la xarxa social Instagram del consistori. Així, cada setmana les persones usuàries podran anar seguint una proposta esportiva en línia: es pot accedir a l’Instagram de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà a través d’aquest enllaç.

La proposta arrencarà el proper dimarts 19 de maig, a les 19 h, amb una classe de ioga a càrrec de Clàudia Arias: Vinyasa Flow – Vibrant des del ‘sentir’. La pràctica, adaptable a qualsevol nivell, oferirà un estil de ioga creatiu que varia cada dia amb la intenció de moure l’energia creant una connexió pura entre el cos i la respiració. L’objectiu de la proposta d’aquesta setmana és fer una parada i dedicar una estona a escoltar el propi cos.

D’altra banda, a través d’aquest enllaç, a l’apartat web de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, es poden consultar diverses recomanacions per mantenir-se actiu des de casa durant el confinament.