11 octubre de 2011 a les 14:53

Se celebra el 2n Concurs de ratafia de la Bisbal coincidint amb el Tastaolletes

La segona edició del Concurs de ratafia de la Bisbal se celebrarà aquest diumenge, 16 d’octubre, coincidint amb el Tastaolletes, la mostra de gastronomia i ceràmica de la Bisbal, organitzat per la Penya Ratafia de la Bisbal i l’Espai del Vi. El termini d’admissió al concurs acaba el proper 14 d’octubre.

Al concurs hi poden participar?hi tots els elaboradors de ratafia casolana i cada participant pot presentar tantes classes de ratafia com vulgui. La quantitat mínima per classe de ratafia és d’un quart de litre i cal que es presenti en un envàs facilitat per l’organització, a l’Espai del Vi (carrer paral?lel, 60 de la Bisbal d’Empordà ) o bé, traspassar?ho a l’ampolla en el moment de la presentació de la ratafia.

Les ratafies s’hauran de presentar a l’Espai del Vi, de dilluns a divendres, els matins de 10 a 1 i a la tarda de 5 a 8. Cada ampolla de ratafia presentada s’haurà d’acompanyar amb un sobre que contingui el nom i cognoms, adreça i el telèfon del participant.

El lliurament del premis es farà el diumenge 16 d’octubre a les 14 h dins dels actes de la Fira Tastaolletes 2011. El jurat estarà format per representants de diferents entitats i la seva decisió serà inapel·lable. Els premis constaran d’un primer (sopar per dues persones al sopar a celebrar per la Penya Ratafia de La Bisbal) i un segon i tercer amb un lot de vins.