22 desembre de 2015 a les 13:32

Se signa conveni en el marc del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupacional

 

Aquest dilluns, 21 de desembre, es va signar el conveni de col·laboració en el marc del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupacional dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret.

En aquest acte celebrat a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, els diferents alcaldes van signar l’acord que té per objectiu posar en valor el potencial de desenvolupament de l’àmbit territorial d’aquests cinc municipis. Per fer-ho, el pla promourà actuacions i serveis que contribuiran en l’àmbit econòmic i ocupacional d’aquests municipis.

Entre les línies d’actuació que preveu el Pla, hi ha la d’augmentar col·lectivament la capacitat d’endegar projectes; millorar la situació dels col·lectius més vulnerables a l’atur; potenciar la sostenibilitat ambiental i l’activitat turística, així com consolidar el sector de l’artesania o dotar la Bisbal de més capacitat comercial i de serveis.

D’aquesta manera, el Grup Impulsor (format per alcaldes i regidors dels cinc municipis juntament amb representació tècnica) es compromet a vetllar per la cooperació entre els agents públics i els agents privats del territori, tot assumint la part proporcional de despeses que els correspongui.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i està cofinançada pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.