11 desembre de 2020 a les 9:43

Se suspèn l’Aplec de Santa Llúcia de l’Arboç per la pandèmia de COVID-19

Enguany no se celebrarà l’Aplec de Santa Llúcia de l’Arboç. L’acte hauria tingut lloc aquest diumenge vinent però aquest 2020, atesa la situació sanitària actual de pandèmia de COVID-19, s’ha decidit suspendre. 

L’Aplec de Santa Llúcia està organitzat per els Amics de Santa Llúcia i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració de l’entitat Amics de la Sardana de la Bisbal i Comarca i de la Diputació de Girona. L’acte acostuma a incloure esmorzar d’hivern amb botifarres, pa i vi. A més, ja fa anys que comprant el tiquet d’esmorzar per 3 euros es col·labora amb la Marató de TV3, que enguany recapta fons per a la investigació contra les malalties minoritàries. L’aplec també celebra un Ofici a l’ermita i una ballada de sardanes amb la mateixa Cobla, alhora que culmina amb un dinar de germanor. 

Coincidint amb el cap de setmana que s’hauria celebrat l’Aplec de Santa Llúcia de l’Arboç, el mitjà de comunicació Gavarres365 n’ha fet un vídeo reportatge. Es pot visualitzar a través d’aquest enllaç.

 

 

*Foto: Gavarres365