El debat va girar entorn de tres grans qüestions. D’una banda quines haurien de ser les funcions i els temes que hauria de tractar aquest futur òrgan; d’altra, quina hauria de ser la composició. Finalment , l’última qüestió feia referència a com hauria de funcionar aquest possible ens, tant pel que fa als recursos econòmics i humans dels que s’hauria de dotar aquest òrgan, com pel que té a veure al lloc de trobada i la freqüencia en que s’hauria de reunir.
Aquest taller, adreçat a tots aquells ciutadans vinculats amb activitats econòmiques de La Bisbal, és el segon acte d’aquest tipus que se celebra al municipi aquest mes de juny. El primer, celebrat el dia 3, tenia l’objectiu de determinar els riscos i oportunitats en la creació d’un futur ens dinamitzador. En el segon, celebrat d’aquest dimecres, s’han tractat aspectes més concrets entorn del funcionament d’aquest òrgan encara per determinar.
Tots dos tallers s’enmarquen dins d’un promoció econòmica iniciat al febrer i que finalitzarà aquest mateix mes, quan l’equip tècnic de la Universitat de Girona entregui l’informe amb les conclusions a l’Ajuntament. Al final de l’acte, el regidor Xavier Dilmé, va mostrar la seva satisfacció per la manera com s’havien desenvolupat les jornades i va expressar la voluntat del Consistori de tenir aquest espai de diàleg definit abans de finals d’any.
