2 juliol de 2024 a les 15:18

Segona edició del cicle El Rantell Música amb 4 concerts i 2 presentacions de llibres musicals

Aquest dijous arrenca la segona edició de El Rantell Música (ERM) al carrer Valls d’en Colomer. La proposta serà del 4 al 25 de juliol i oferirà un total de quatre concerts i dues presentacions de llibres que, com tot el projecte, també giraran al voltant de la música alternativa i la contracultura. Totes les propostes seran gratuïtes i, si bé l’organització, diuen que la seva programació dura tot l’any és el juliol quan s’arriba al «punt àlgid».

«L’ERM, amb una programació 100% paritària, és un cicle nascut de la necessitat de donar resposta als macrofestivals uniformes, dirigits a un públic molt concret i amb uns preus que no estan a l’abast de tothom», declara l’organització. «A més, l’ERM també és un cicle sostenible gràcies a la col·laboració amb Ecologig, que dota el projecte d’una infraestructura que s’alimenta d’energia solar i, conseqüentment, lliure d’emissions», expliquen.

Arrencarà aquest dijous 4 de juliol a les 19 h amb el concert de Masta Quba feat. P. Jaguar, rap feminista procedent de mèxic. El cap de setmana, dissabte 6 de juliol a les 19 h, continuarà amb la presentació del llibre recentment reeditat ‘Que pagui Pujol’ de Joni D, una crònica punk de la Barcelona punk dels anys 80. El dijous següent, 11 de juliol, a la mateixa  hora, continuarà amb Toxic Riders, surf del Baix Llobregat. El dissabte 13 de juliol, a les 12 h, hi haurà la presentació del llibre ‘Cor trencat’ a càrrec de l’autor Pep Blay sobre la vida i mort de Carles Sabater. El dijous 18 de juliol, a les 19 h, actuarà l’irònic cantautor El Sobrino del Diablo. I la 2a edició de l’ERM clourà el dijous 25 de juliol, també a les 19 h, amb l’actuació psychobilly-punk de Ponent a càrrec de Ratpenades.

Va ser l’abril de l’any passat quan l’associació El Triangle Contrcultural va obrir les portes de El Rantell Música, un local al carrer Valls d’en Colomer de la Bisbal que vol esdevenir punt de trobada contracultural bisbalenc. Alhora s’hi poden adquirir discos, samarretes, llibres, còmics i altre marxadantge alternatiu.