30 març de 2016 a les 12:53

Segona Edició dels Premis Nacionals d’Artesania

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, ha fet públiques les les bases dels Premis Nacionals d’Artesania de la Generalitat de Catalunya i s’ha obert, per tant, la convocatòria corresponent.

Aquesta és la segona edició i té com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques amb activitat artesana i amb raó social a Catalunya, els ens públics i privats i professionals d’altres àmbits que, en el transcurs de l’any 2015, hagin destacat per les seves tasques de millora, promoció, innovació, difusió i prestigi en l’àmbit de l’artesania.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 8 d’abril de 2016.

Cal presentar les sol·licituds a la xarxa d’oficines de gestió empresarial (a Girona, a l’edifici de la seu de la Generalitat de Catalunya o a la Cambra de Comerç) segons el model normalitzat que podeu trobar a la web del CCAM (http://www.ccam.cat), a la seu corporativa de Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat) o a la web del Departament d’Empresa i Coneixement (http://empresaiocupacio.gencat.cat).

 Trobareu més informació al següent enllaç

 

Categories

 

Premi nacional d’Artesania

Es premia el global de la trajectòria empresarial d’una persona o empresa artesana i la seva aportació al sector.

Premi a la Millor Marca Artesana

Es premia la millor marca artesana durant els dos últims anys, valorant aspectes de construcció, concepte, presència, comunicació i màrqueting.

Premi a la Innovació

Premi que reconeix els productes, prototips o actuacions realitzats en els dos anys anterior a la data de publicació d’aquesta convocatòria que suposin una posta decidida per la innovació de l’artesania, mitjançant la utilització de noves tecnologies, nous materials, o la reinterpretació innovadora de productes tradicionals i altres actuacions de caràcter similar.

Premi Prestigia

Es premia a les persones, empreses, entitats públiques o privades que mitjançant la seva tasca hagin contribuït al prestigi i visibilitat de l’artesania en la societat

Premi Restaura

Es premia a les persones i empreses, entitats públiques i privades que hagin realitzat la millor recuperació d’elements patrimonials mitjançant l’aplicació d’oficis artesans

Premi Impulsa

Es premia als projectes d’emprenedoria més viables vinculats amb l’artesania.

 A la fotografia podeu veure els guardonats de l’any passat, la primera edició dels premis.