2 novembre de 2021 a les 21:09

Sessió informativa al Teatre Mundial: les obligacions de la Llei 5/2003 de prevenció d’incendis forestals a propietaris/àries i veïns/es

|

El proper dimarts 16 de novembre, a les 19 h, el Teatre Mundial de la Bisbal acull la sessió informativa ‘Les obligacions de la la Llei 5/2003 de prevenció d’incendis forestals a propietaris i veïns’. Es tractaran temes com  les franges perimetrals de seguretat, el risc d’un incendi forestal i consells d’autoprotecció. L’acte, obert a tothom, està organitzat per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

La Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions, els nuclis de població, les edificacions i les instal·lacions situats en terrenys forestals i les seves modificacions, estableix —entre d’altres obligacions— que els nuclis de població, urbanitzacions, instal·lacions i edificacions aïllades han d’assegurar una franja perimetral exterior de protecció de 25 metres al voltant. Aquesta llei també determina que les parcel·les interiors i les zones verdes han de complir les mateixes condicions que les franges. Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç al web municipal.