16 juny de 2021 a les 13:40

Set tasses exclusives per a la primera edició limitada de producte marca Ceràmica de la Bisbal

|

‘Tria la teva tassa’ és l’eslògan que acompanya la primera edició limitada de producte de la marca Ceràmica de la Bisba. Els productes de la campanya ja poden comprar-se a les pròpies botigues de ceràmica de la Bisbal d’Empordà. El consistori bisbalenc impulsa el projecte de la marca Ceràmica de la Bisbal juntament amb els productors i comerciants adherits a la marca, creen la primera edició limitada de producte de la marca: la Limited Edition 2021.

Una setena de productors de la marca Ceràmica de la Bisbal han produït un número limitat de tasses exclusives per a aquesta edició limitada. Tasses que mai s’han fet i que mai es tornaran a fer seran les protagonistes de donar a la marca Ceràmica de la Bisbal el valor afegit que mereix. Les tasses, exclusives, van dins d’un embolcall únic identificat amb el productor que l’ha creat, van acompanyades d’un certificat d’autenticitat numerat i un fulletó explicatiu dels valors de la marca ceràmica de la Bisbal. Els productors que formen part de la Limited Edition 2021 són: Rulduà Ceràmica, Ceràmiques Pantaleu, Ceràmica Ley, Ceràmiques Planas Marquès, Ceràmica Yuma, Estudi Ceràmic [ba_Ro] i Ceràmica Artesanal LB. Un total de botigues adherides a la marca comercialitzaran aquestes tasses i, a cada establiment, es podran trobar les 7 tasses diferents, per tal que es pugui escollir quina comprar. Les botigues que comercialitzaran l’edició limitada de les tasses són les següents: La Botiga, Ceràmica Planas Marquès, Ceràmiques Bosch, Ceràmiques el Tallaret, Filigranes 60, Ceràmiques de la Bisbal Fang, Rulduà Ceràmica.

La marca ‘Ceràmica de la Bisbal’ és un distintiu d’origen protegit a nivell de la Unió Europea que serveix per individualitzar, personalitzar i reconèixer els productes ceràmics elaborats a la Bisbal i als pobles del seu entorn, dels que no ho són. Aquesta marca, garant d’autenticitat, és gravada o marcada pels productors locals en qualsevol tipus de producte ceràmic (artístic i decoratiu, terrissa, rajoleria, material de bòbila, revestiments i paviments). Un Consell Regulador, integrat per representants municipals i empresarials, és qui vetlla pel bon ús de la marca i pel foment de la qualitat dels productes emparats per aquest distintiu.