8 juny de 2015 a les 11:19

Setmana de l’Energia a la Bisbal d’Empordà

Aquest any la Setmana de l’Energia es realitza del 15 al 19 de juny de 2015 en el marc de la Setmana de l’Energia Sostenible Europea i que té per objectiu conscienciar a la ciutadania en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d’hàbits en el consum energètic.

A la Bisbal d’Empordà hem organitzat les següents activitats:

Del dilluns 15 al dijous 18 de juny a les Escoles Velles (9 a 15h): Servei d’assessorament energètic. Servei gratuït d’assessorament personalitzat per reduir el consum elèctric en els domicilis particulars i petits comerços.

Divendres 19 de juny en el  Mercat setmanal  de  la Bisbal d’Empordà: Punt informatiu sobre la setmana de l’Energia. Es repartirà material de suport a l’estalvi energètic.

Divendres 26 de juny a  les 19.00 h Torre Maria: Taller de contractació elèctrica. Explicació de la nova factura elèctrica i les diferents modalitats de contractació a les quals els ciutadans poden acollir-se, establir les bases per a poder realitzar una comptabilitat energètica domèstica més precisa i detectar les situacions amb una possible millora de l’eficiència i, per tant, d’estalvi energètic potencial.

Qui vulgui més informació o una diagnosi gratuïta del consum energètic de casa seva ho pot sol·licitar a través de l’adreça electrònica mediambient@labisbal.cat o al telèfon: 617 609 463

Recursos a Internet:

Setmana de l’Energia 2015

Sapiguem quanta energia gastem

El consum energètic a la llar

Calcula les teves emissions de CO2

Consells d’estalvi energètic

Concurs Instagram