17 gener de 2017 a les 9:47

Signatura del conveni entre l’Ajuntament i l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent per engegar un projecte social

El passat divendres 13 de gener es va fer la signatura del conveni entre l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal i l’Associació de Veïns i Veïnes del Barri del convent per tal d’endegar un projecte social. La iniciativa inclou l’obertura d’un local social en aquest barri bisbalenc amb la voluntat de dinamitzar la zona. 

Cal tenir present que l’Associació de veïnes i veïns del barri del Convent inclou els pisos de Sant Martí, l’Atalaia, La Pau, Sant Francesc i els carrers que els envolten. El col·lectiu es mobilitza per tenir veu pròpia al municipi per tal de cercar solucions al manteniment d’espais comuns, neteja, atenció a la infància i a la gent gran, educació, cultura i qualsevol proposta beneficiosa per a dinamitzar la vida al barri.

D’altra banda, l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania a l’Ajuntament de la Bisbal respon a l’objectiu de recuperar protagonisme municipal en el disseny de polítiques socials actives com a eina transformadora de la societat, la garantia del drets de la ciutadania i la igualtat d’oportunitats en l’accés a les necessitats bàsiques, la formació i la integració laboral de tots els bisbalencs i bisbalenques. Aquesta àrea -creada aquesta legislatura- engloba serveis socials, habitatge, immigració, agermanaments, cooperació al desenvolupament i solidaritat.