28 juliol de 2016 a les 13:06

S’inaugura “El niu”, un espai de joc i de trobada gestionat pels mateixos pares

 Ahir es va inaugurar El Niu, espai de joc i trobada destinat als nadons de 0 a 3 anys. Autogestionat pels mateixos pares i mares, l’espai és obert a tots els nadons menors de 3 anys i als seus familiars cada dimarts de 17h a 20h.

La idea va sorgir de la iniciativa d’un grup de mares i pares de la Bisbal, els quals van trobar necessari poder tenir un espai públic i estable de trobada per als pares i mares i nadons. Un espai per compartir experiències, alhora que els infants se socialitzessin i juguessin entre ells.

Aquest grup de pares i mares es va formar arrel de la seva participació en un projecte anterior, L’Espai Nadó, que es va dur a terme a l’escola infantil municipal El tren petit durant el curs 2014-15. Després de l’experiència compartida es va veure la necessitat de mantenir-se com a grup autogestionat per continuar afavorint que els seus fills i filles disposin d’un espai obert on poder-se relacionar i compartir una estona, acompanyats de pares i/o mares.
Des del Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones es valora molt positivament aquesta iniciativa atès que afavoreix un desenvolupament afectiu saludable en els nens i les nenes que hi participen.