13 setembre de 2021 a les 18:16

S’obre el període d’inscripcions de les activitats esportives d’hivern de la Bisbal d’Empordà

||

Avui, dilluns 13 de setembre, s’ha obert el període d’inscripcions de les activitats esportives d’hivern. A través dels documents adjunts es pot consultar el díptic amb tota la programació, horaris de les activitats i les corresponent sol·licituds d’alta (per a adults i per a infants). Caldrà formalitzar-ho presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (avinguda Mas Clarà, 1-21) o per correu electrònic a esports@labisbal.cat. Es pot contactar amb l’Àrea d’Esports al 617 562 615 o al mateix correu electrònic.

El catàleg d’enguany inclou propostes esportives que es faran a les Escoles Velles, a la Piscina Club Tennis la Bisbal i al Pavelló d’Esports. Per als infants s’ofereix: multiesports, judo, activitat musical dirigida, hip hop funky i natació. D’altra banda, per a adults es faran activitats esportives per a persones de la tercera edat, activitats de manteniment, pilates, spinning, ioga i aguagym.

Enguany tampoc no hi haurà servei de recollida i se seguiran totes les mesures de protocol sanitari establertes pel PROCICAT. Les activitats esportives municipals d’hivern són organitzades per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Es pot consultar més informació contactant amb l’Àrea d’Esports del consistori: per telèfon 972 64 21 98, per whatsaap  al 617 56 26 15, o al correu electrònic esports@labisbal.cat.