4 setembre de 2020 a les 18:42

S’obre el període d’inscripcions de les activitats esportives d’hivern de la Bisbal d’Empordà

A partir del dilluns 7 de setembre s’obre el període d’inscripcions de les activitats esportives d’hivern, preferiblement per via telemàtica, però també s’ofereix l’opció de fer-ho presencialment amb cita prèvia. La sol·licitud d’alta (adjunta a través d’aquest enllaç), s’haurà de formalitzar per registre d’entrada telemàticament a través del mateix web municipal, o bé presencialment a les oficines de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Avinguda Mas Clarà, 1-21), demanant cita prèvia al telèfon 617 562 615 o al correu electrònic esports@labisbal.cat.

Quan es faci el registre telemàtic, s’haurà de tenir en compte d’adjuntar-hi la sol·licitud d’alta degudament complimentada i signada. Es pot trobar tota la informació relativa als horaris i als preus de les activitats  al catàleg amb totes les propostes d’activitats d’hivern de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, per a infants i per a persones adultes. Al document també s’hi poden consultar les tarifes i els horaris: les activitats arrencaran el dilluns 28 de setembre.

El catàleg d’enguany inclou propostes esportives per a infants que es faran als centres educatius bisbalencs i al Pavelló d’Esports: reptes motrius de tots els nivells, iniciació d’habilitats gimnàstiques, judo o gimnàstica rítmica, entre d’altres. A les Escoles Velles, al Pavelló d’Esports i, enguany també en línia, es faran activitats esportives per persones adultes, com gimnàs, pilates, dansa conscient, ioga o spinning.

Enguany no hi haurà servei de recollida i se seguiran totes les mesures de protocol sanitari establertes pel PROCICAT. Les activitats esportives municipals d’hivern són organitzades per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Es pot consultar més informació contactant amb l’Àrea d’Esports del consistori: per telèfon 972 64 21 98, per whatsaap  al 617 56 26 15, o al correu electrònic esports@labisbal.cat.