27 març de 2012 a les 10:23

Sortida als Aiguamolls de l’Empordà

El passat dissabte 24 de març un grup de participants al programa “Voluntariat per la llengua” de la Bisbal, juntament amb alumnes i professors dels cursos de català per a adults, van poder gaudir d’una visita guiada als Aiguamolls de l’Empordà, organitzada per l’Oficina de Català, de la mà del biòleg bisbalenc Quim Carol.
Quim Carol, també voluntari per la llengua des de fa un parell d’anys, va guiar els assistents pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, on van poder veure diversos animals i reconèixer, gràcies a les seves indicacions, diferents espècies d’aus. Tots els participants, proveïts de binocles, van gaudir de la visita i de les magnífiques vistes que es podien veure des de dalt de tot de les antigues sitges, que actualment s’han convertit en un excel·lent mirador.
Tot el grup va coincidir a valorar molt positivament la sortida:
“Ha sigut una sortida magnífica. El lloc és fantàstic i les explicacions del guia han sigut una meravella. Hem pogut gaudir molt de l’activitat”. Rosa Maria
“Ha anat molt bé. Descobrir aquest paratge m’ha agradat molt i també han estat molt bé les indicacions d’en Quim”. André
“Un onze sobre deu. Un dia esplèndid, una explicació molt completa i un lloc molt bonic. I, mentrestant, hem aprofitat per anar practicant el català amb la parella”. Joaquima i Bouchra.