2 maig de 2017 a les 18:41

Sortida nocturna per identificar i conèixer els mamífers de les Gavarres

Sota la llum de la lluna del mes de maig s’organitza una sortida nocturna per les Gavarres amb l’objectiu d’observar els rastres i els senyals que deixen els mamífers que hi habiten. Prèviament a la data de la sortida els membres de SITRA col·locaran una càmera de fototrampeig durant un període de temps en una zona de les Gavarres propera al municipi de la Bisbal d’Empordà, per tal de fotografiar el major nombre d’espècies de mamífers que hi són presents (senglar, guilla, teixó, geneta, fagina…).

El dia de la sortida es farà una primera trobada per tal de visualitzar les fotografies més destacades i posteriorment els participants es desplaçaran a la zona d’estudi per tal de realitzar un petita ruta en la qual s’observaran rastres, s’escoltaran els sons del bosc, es farà una petita descoberta de fauna invertebrada nocturna i es revisarà per última vegada la càmera fotogràfica, tot explicant la tècnica del fototrampeig.

 

 

DATA

Divendres 12 de maig

HORA

21.30 h

LLOC DE TROBADA

Convent dels Franciscans

INSCRIPCIÓ OBLIGATÒRIA A

mediambient@labisbal.cat

ACTIVITAT

MATERIAL

Gratuïta i oberta a totes les edats

Cal portar llanterna i un jersei per si refresca

ORGANITZA

Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà

A CÀRREC DE

SITRA, Educació i Divulgació Ambiental

La sessió serà impartida pel doctor en biologia i membre de SITRA Quim Carol amb el suport d’altres membres de l’entitat.