29 juny de 2018 a les 13:29

Subvencions a les entitats bisbalenques per a la Festa Major de la Bisbal 2018

El passat dimarts 29 de maig el Ple Municipal de l’Ajuntament de la Bisbal va aprovar inicialment el crèdit extraordinari per a la proposta efectuada per l’àrea de Cultura d’aquest Ajuntament, pel que fa  a l’atorgament de subvencions directes a les associacions i entitats bisbalenques per actes en el marc dels actes de la Festa Major del 2018. En aquest sentit, i tal com consta el capítol IV de l’aplicació pressupostària de subvencions a entitats per la Festa Major, el consistori disposa d’un import de 40.000 €.

Un total de 17 entitats i associacions consten en el crèdit extraordinari per un valor de 37.800 €. Segons va explicar el regidor de Cultura, Carles Puig, els imports de les subvencions de Festa Major són els mateixos: només canvia la dels Geganters, que disminueixen 300€ i passen la subvenció al Grup de Dones. «És la solució que es va acordar entre les dues entitats», va declarar. Se’n pot veure el detall a la taula que adjunta: 

Captura de pantalla 2018-06-29 a la(s) 13.00.11

La proposta va ser aprovada per majoria absoluta, amb el vot favorable de totes les regidores i regidors presents. Així doncs, ha estat exposada al públic -al Butlletí Oficial de la Província de Girona i al Tauler d’Anuncis de la Corporació- durant un termini de 15 dies, sense presentar-se al·legacions ni fer reclamacions. Aquestes subvencions resten a l’espera de la seva publicació definitiva.