2 desembre de 2019 a les 10:55

Tall a l’accés del carrer Sant Jaume des del carrer Ample per continuar executant la pavimentació de la zona

Les obres d’ordenació dels carrers Ample, Antic i Valls d’en Colomer de la Bisbal d’Empordà avancen a bon ritme. Per tal de poder seguir executant la pavimentació del carrer Ample, a partir d’avui –i durant 19 jornades consecutives- l’accés al carrer Sant Jaume des del carrer Ample, interromprà la circulació de vehicles. Els vianants hi podran continuar circulant amb talls intermitents, però la interrupció al trànsit es veurà afectada fins el divendres 20 de desembre.

Si bé ja s’ha formigonat la base del paviment, aquesta setmana passada ja s’estava instal·lant la darrera capa del paviment final als carrers Antic i Valls d’en Colomer. El paviment és de pedra natural, de manera semblant a les darreres actuacions al nucli antic de la Bisbal.

El projecte, aprovat l’abril passat, va iniciar-se al juliol i preveu humanitzar l’espai i alliberar-lo de la circulació de vehicles en benefici de les persones vianants. Així, l’anella dels carrers esmentats del nucli antic serà arbrada i s’hi instal·laran bancs, substituint el model actual de circulació.