13 novembre de 2019 a les 11:06

Taller de Google My Business i Geolocalització destinat a comerços i serveis bisbalencs

El Màrqueting de Geolocalització pot impulsar les visites als negocis locals. Google my Business és part de la seva estratègia, com una potent i imprescindible eina per a tot negoci local. No només serveix per donar presència del nostre establiment a GoogleMaps; té moltes més possibilitats i que cal conèixer-les pel seus beneficis.

Aquest taller destinat a comerços i serveis bisbalencs vol servir perquè les persones interessades coneguin Google My Business i aprenguin a crear i configurar el seu perfil, així com descobrir tots els avantatges que ofereix. La formació serà impartida per David García, communiti manager, desenvolupador web i docent en matèria d’eines digitals, comunicació i màrqueting online.

La metodologia consistirà en una formació de 4 hores, on es combinarà de manera teòrica i pràctica els conceptres del curs. Es recomana portar dispositiu mòbil smartphone, tauleta tàctil o ordinador portàtil.

Tindrà lloc a l’edifici de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà (c/Aigüeta, 17), el dimarts 12 i 14 de novembre, de 14.45 h a les 16.45 h. Es pot obtenir més informació al telèfon 972314077 o a través del correu info@cambrapalamos.org. L’assistència és gratuïta, però les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.