5 juny de 2014 a les 9:29

Taller pràctic sobre psicologia positiva

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l’Institut Català de les Dones, ha programat un taller pràctic sobre psicologia positiva. Es tracta d’una proposta  per prendre consciència que podem canviar la nostra manera de pensar per ser més feliços. Canviant les valoracions i interpretacions negatives que fem sobre les altres persones i sobre les coses que ens passen, podem canviar les nostres emocions.

Les sessions seran el 12, 19 i 26 de juny i 3 i 10 de juliol a les dependències de les Escoles Velles (10-12 h). La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 10 de juny a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5 bxs. Tel 972 64 23 10).

En el taller, amb una durada de deu hores, es treballaran les estratègies i tècniques que permeten a les persones participants conscienciar-se de les seves capacitats i habilitats i aprendre a ser més creatives i positives en la seva vida personal. Les sessions aniran a càrrec de Neus Gómez, psicòloga del SIAD.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que realitza el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.