7 novembre de 2010 a les 21:14

‘Tarannà Empordanès’, de Marc Timón, guanya la 7a edició del Premi Mestre Conrad Saló de composició de sardanes per a cobla

El jurat, format per Josep Cassú i Serra, Francesc Cassú i Jordi, Esteve Palet, Jordi Molina i Membrives i Francesc Teixidor Ponce va prendre la decisió per majoria absoluta. Així, Marc Timón i Barceló, amb ‘Tarannà Empordanès’ ha obtingut els 3.000 euros del primer premi i Anna Serra i Roquet ha obtingut 900 euros de l’accèssit. Albert Carbonell també ha estat premiat amb 900 euros gràcies a la votació popular dels assistents al concert de lliurament de premis que s’ha fet aquest diumenge al Mundial, a la Bisbal d’Empordà. En total, han votat 275 persones pel premi a la millor sardana per votació popular.
La vetllada l’ha presentada Francesc Sànchez Carcassés i hi ha intervingut La Principal de la Bisbal i la Bisbal Jove així com l’Escola de Cobla Comarcal Conrad Saló, que ha interpretat la sardana ‘Mil·leni’. En la primera part, La Principal de la Bisbal i La Bisbal Jove han interpretat les cinc sardanes finalistes.
 
A la segona part, l’Escola de Cobla Comarcal Conrad Saló, que ha interpretat la sardana ‘Mil·leni’ mentre que La Bisbal Jove ha interpretat ‘Un somni color rosella’ i ‘Llach Piromusical’, estrenada en el piromusical del correfoc de la Bisbal aquest estiu.  La Principal de la Bisbal ha interpretat ‘Sentmenat sardanista’ i ‘Ventada de març’. Posteriorment s’ha fet l’acte de lliurament de premis i s’ha interpretat la sardana guanyadora del Premi Conrad Saló 2010. L’acte ha finalitzat amb la interpretació de ‘Benvolença a la Bisbal’, de Conrad Saló.