30 juny de 2022 a les 9:38

Tardes per a joves: activitats engrescadores cada dimarts de juliol

|

Aquest juliol es presenta carregat d’activitats pel jovent bisbalenc: l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal ha organitzat el programa d’activitats Tardes per a joves, destinat a cobrir la franja d’edat de 13 a 16 anys que sempre sol quedar més descoberta durant els mesos d’estiu: els infants de fins a 12 anys disposen dels casals d’estiu; mentre que les persones de 16 anys cap amunt tenen el curs de premonitors/es, el curs de monitors/es, el Camp de Treball i els inicis d’etapes laborals.

La proposta ofereix una quinzena de places per activitat i se celebraran cada tarda de dimarts de juliol: una sortida a la platja de la Fosca de Palamós; pintada del Buc d’Assaig d’Escoles Velles (fruit d’una dinàmica participativa per la seva elecció, que haurà estat protagonitzada pels grups de grans dels casals d’estiu); una sortida a un parc de llits elàstics (Salting) a Salt; i un taller d’skate a càrrec de l’escola Brave Skate. 

Les inscripcions es poden fer tant presencials a Escoles Velles de dilluns a divendres com de manera telemàtica. Pel taller d’skate cal fer un correu a estiu@labisbal.cat i es traspassarà el formulari d’inscripció corresponent.